Jun 07

Hemma igen i Malmö, efter en härlig minisemester på Österlen. På bilden ser ni hur vår utsikt var från huset där vi bodde – sagolik!!!

Även om det är semester, så kan ju varken jag eller min man åka förbi en skylt där det står Loppis. Tyvärr var vi ute lite tidigt på säsongen, många loppisar hade ännu inte öppnat för säsongen. Det fanns en del trädgårdsloppisar, men tyvärr hittade vi inget av intresse på någon av dem.

Det fanns också en del ställen som hade priser som till och med jag skulle rodna över att ta i min butik. Dock var alla saker i dessa butiker snygga, hela och fina.

Sen fanns det ställen som var så fint och påkostat skyltade, att det knappt kändes lönt att svänga av med bilen. Men man ska “inte döma hunden efter håren”!!

Detta ställe var det absolut roligaste, snyggaste och bästa stället av alla som vi besökte på Österlen. Jag shoppade loss rejält här och ni ska få se vid ett senare blogginlägg allt som jag köpte här!

 

Bor man 17 minuter från Simrishamn, så måste man ju helt enkelt besöka loppisen i “Suckarnas gång”. Loppisen pågår varje lördag hela sommaren och startar 07.00.

Vi hade tur och fick parkering precis bredvid ingången till loppisen. Mitt hjärta bultade förväntansfullt eftersom det var mitt första besök här och jag hade stora förväntningar.

 

 

Det fanns många säljare på plats redan klockan 07.00. även om det fanns en del luckor. Jag och min man skyndade oss in på skådeplatsen och började leta fynd. Dock blev jag aningen modfälld då allt jag hittade och frågade om priset på, var dyrare eller i samma prisklass som jag har i min butik mitt i Malmö…

Dock visade det sig att de tidiga säljarna var proffsen och därav de höga priserna. Efterhand fylldes luckorna ut och “privatisterna” dukade upp sina saker. Här hittade vi en hel del och totalen av vår tidiga morgonutflykt blev både härlig och givande! I morgon kommer jag att visa de saker jag köpte där.

Länk till butiken precis en sån

5 Responses to “Semester på Österlen och loppisar!”

 1. åh minisemester på österlen? var ni i hammenhög? det är en väldigt trevlig ort som både i orten och runt-i-kring har en hel del spännande att erbjuda.
  kika in hos mig förresten, inlägg om “ribershus” här i malmö, överst!

 2. kerstin says:

  Ni hade ju tur med vädret oxå! 🙂

 3. Ja en makalös tur! =)

 4. Renathe says:

  Ska bli spännande att se vad du har fyndat. Det såg jättehärligt ut där ni bodde!

 5. Känner igen mig så väl. Ofta är mina förväntningar (och andningen) uppjobbad och det går fort att slås ner i backen av butikspriser och där över.
  Som tur är verkar det alltid ordna upp sig, man hittar alltid något fyndigt och efterlängtat och kommer nöjd hem.
  Som tur är! 🙂

Leave a Reply

preload preload preload