May 25

Denna tävling är avslutad!

Nu är det tävlingsdags igen! Jag håller på med att förändra min webshop eftersom jag ska byta leverantör och behöver höra era åsikter. För att delta i tävlingen vill jag att ni svarar på två 1-x-2-frågor och att ni lämnar er åsikt om lämplig förändring av webshopen som den ser ut idag.

Det blir tre fina priser! En kaffekopp Berså, en Laguiole korkskruv och ett set med två “Willow chair” skala 1:12 Vinnarna blir någon som svarat på alla tre frågorna och jag kommer att dra tre vinnare. Jag vill ha era svar senast den 1 juni!

Fråga 1. Vilken betalningsform föredrar du då du handlar från någon webshop?

1. Förskottsbetalning

x. Direktköp med kort

2. Faktura?

Fråga 2. Hur viktig är leveranstiden?

1. Det brinner i knutarna och jag vill helst ha min vara senast nästa dag.

x. Inte så jätteviktigt, bara jag blir nöjd med varan och att det kommer fram helt.

2. Inom en vecka är ett rimligt krav.

Fråga 3. Vad tycker du om webshopen precis en sån och vad tycker du jag ska tänka på nu när jag förändrar?

Lycka till!

41 Responses to “Tävling med fina priser!”

 1. monika backman says:

  1, 2 och din webshop är jätte bra som den är…

 2. Rosie says:

  X 2 och att varan är korrekt beskriven, då blir jag som köpare nöjd.

 3. 2 och 2!
  behåll din personliga touch!
  du är fantastico 🙂
  kram fr dalsland ♥

 4. 2 och 2, jag tycker om den som den är. Brittmari

 5. Peter says:

  X och 2.

  Det jag skulle kunna tänka mig som eventuellt kan vara en idé är att komplettera med en kategori, typ “Presentförslag”. Många som skall köpa något och som inte är så insatta i “Retro” uppskattar säkert en sådan kategori, med exempelvis prisförslag i olika kategorier, som 50-100, 100-250 kr, 250-500, 500-.

  En tanke i alla fall…

  Bäst är ju ändå “live”-versionen som jag har förmånen av att kunna njuta av!!

 6. Sofia says:

  Mina svar är
  fråga 1:X
  fråga 2:2
  fråga 3: Jag tycker den är enkel och lättillgänglig! Jag tycker dock att startsidan kan vara mer säljande, där du puffar för och drar på aktuella varor. Förstasidan bör också uppdateras ganska ofta, för variation. Sen tycker jag att när man klickar på en vara för mer info kanske det inte ska vara orange bakgrund. Det blir lite mycket. Vit bakgrund är bättre där för att “lyfta” varan (det är ju fortfarande orange runtomkring allt). En sista sak är att bilderna är lite små och ramarna/plattorna lite väl stora. Svart bakgrund i bilderna förstärker detta. Små saker att tänka på. Annars jättebra!

 7. Gila says:

  x och 2 svarar jag. Sen har jag kolla runt lite i webbshopen gillar när man kan söka under olika kategorier. fortsätt så…

 8. Kerstin says:

  2 & 2. Jag tycker din webbshop är riktigt bra, den har en fin design och är enkel att förstå sig på. Dessutom ger den ett mycket seriöst intryck. Jag gillar den personliga bilden på dig på förstasidan, för det är alltid ett plus om man ser att det är en verklig människa bakom ett företag. Det enda jag saknar är en kategori som heter Nyheter (den kunde ex. ligga högst upp i högra spalten, ovanför Porslin), så man ser vad som tillkommit den senaste tiden inom samtliga kategorier.
  Lycka till med alla nya förändringar!

 9. Bilderna kan du klicka på och då blir de rejält stora.

 10. Sol says:

  Jeg liker å betale med kort.
  Vil gjerne ha varene så fort som mulig.
  På web shoppen kunne jeg ønsket meg litt mindre tekst og mer bilder på første side. Gjerne bilde av aller siste produkt som er lagt inn.

  Hilsen Sol

 11. Här kommer mina svar:
  2. Faktura
  2. Inom en vecka är rimligt

  Webshopen är jättefin, gillar verkligen den orangea färgen! Men jag tycker att du ska flytta produkt/varulistan till vänstra sidan istället. Mitt öga dras automatiskt dit. Och sedan tycker jag att du kan lägga till Varumärken och/eller “upphovsman” eller vad man ska kalla det så att man kan söka till exempel alla Lisa Larsson eller Kila Design. I övrigt tycker jag mycket om den, den är stilren och lätt överskådlig!

 12. Lotten says:

  Jag betalar gärna med kort och vill givetvis ha varorna så fort som möjligt!

  Din shop ser jättefin ut och lätt att manövrera i. Ett irritationmoment som jag stör mig på är att priserna visas utan moms…. man tror att det kostar så och så men så får man sig en kalldusch vid utcheckningen.

 13. Tomas says:

  fråga 1: X
  fråga 2: 2
  fråga 3: som någon sa innan, kanske en valmöjlighet att se priserna med moms?!

 14. Stämmer inte! Alla varor är inklusive moms! Att tänka på är att det aldrig är på moms på begagnade saker.

 15. Som jag svarade Lotten så är alla nya saker inklusive moms, på de begagnade sakerna finns ingen moms. Priset som syns är också det priset som du betala i kassan – inga överraskningar här!

 16. Anna L says:

  1. Tycker det är bäst med faktura.

  2. 1 vecka är ok

  3. Uppdelat efter märken skulle vara bra om det gick att fixa. Annars tycker jag att sidan är kanon

 17. JoHannah says:

  Svaret på frågorna;
  Nr 1;
  x. Direktköp med kort
  Nr 2;
  2. Inom en vecka är ett rimligt krav.
  Nr 3;
  Min första tanke när jag får upp första sidan är “var är shoppen” sen såg jag kategorierna till höger. Så en mer uppenbar första sida kanske skulle vara något? Men jag som älskar att shoppa retro och secondhand tyckte att sidan var kanon! Lätt att hitta just de saker jag tycker om och priserna var fullt rimliga. Jag är glad över att jag fick hitta hit och kommer fortsätta titta in!

 18. Du är jättevälkommen!! =)

 19. nettan says:

  Svar på frågorna är 2, 2 för mig.

  Gillar ju retro grejer så det vore bra med lite mer specifik indelning såsom Lisa Larsson som är en av mina favoriter.

  enkla nettan

 20. Lisa Larson finns redan som en egen kategori under Keramik!

 21. nettan says:

  Jag skrev precis innan och jag har alldeles nyss hittat din sida. Det jag tycker är svårt är att förstå vad är till sallu och vad är inte och i såfall vad är priset? Det behövs beskrivas tydligare annars tittar man bara på massa med fina bilder.

 22. Sandra says:

  Hejsan!
  Svaren på frågorna: 1. Faktura och 2. Inom en vecka.
  3. Jag tycker hemsidan är riktigt snygg så som den är nu. Färgen på hemsidan kändes fräsch och lite “ovanlig”, vilket jag tyckte var tilltalande. Ett stort plus för att varukorgen och priset man har i den är väldigt synligt hela tiden! Jag hittar tyvärr inget att klaga på, hehe 🙂

 23. Elin Jonsson says:

  Hej hej klart att man är med och tävlar!

  svar: 1, 2 och du har en fräsch sida, gillar den som den är!

  *håller tummarna*

  KRAM

 24. Peter says:

  x & 2
  Har inte handlat nåt på din website så jag kan tyvärr inte kommentera

 25. Mina svar är
  fråga 1: Förskottsbettalning
  fråga 2: Inom en vecka är ett rimligt krav.
  fråga 3: Jag tycker din webshop är väldigt bra som den är. Den har en fin,fräsch design och det är lätttillgängligt att hitta det som man söker men du borde fixa varorna till vänster sida så man set det bättre , hittar annars inte så mycket att klaga på 🙂

 26. Renathe says:

  Fråga 1: 1 ellel X
  Fråga 2: X
  Fråga 3: Har ju inte handlat något men jag är där och kikar titt som tätt 😉

 27. Annika says:

  Fråga 1: 2
  Fråga 2: 2

  Den är bra som den är tycker jag. Har inte handlat något än.

 28. Bertil Borne says:

  Fråga 1: 1
  Fråga 2: x
  Fråga 3: Tycker redan den verkar intressant som den är….

 29. Ulrika says:

  Fråga 1. X eller 2 (kortbetalning eller faktura)
  Fråga 2. 2. (inom en vecka)
  Fråga 3. Det jag uppskattar med din webbshop är att när man klickar på en kategori så visas allt på en sida. Man slipper bläddra fram och tillbaka. Det du skulle kunna ta bort är att ören visas. Det står 150,00, istället skulle det kunna stå SEK 150.

 30. Fråga 1. 1
  Fråga 2. X
  Fråga 3. Webbshopen är jättefin som den är och väcker lustkänslor med sin fräcka och uppdaterade touch. Innehållsrik är den också (t o m forum och sålda saker finns!) och enkel att förstå sig på med bra namn på länkar och lätt att navigera i. Bra tanke att vara konsekvent i valet av färg för att göra det enhetligt men personligen tycker jag det blir lite för mycket orange… Alla färger är fina men kanske man ska mjuka upp med en lite mindre intensiv färg också så stannar folk (ännu) längre på sidan? 🙂
  Tips dock att visa priserna utan moms så man inte avstår från att handla när man upptäcker verkliga summan! Sånt är jätteviktigt!

 31. Hej där!!
  Första gången jag kikar in (inte sista iallafall) så jag vill gärna vara med i din tävling.
  På fråga 1 så svarar jag: 1
  På fråga 2 svarar jag: 2.
  På fråga 3:
  Akut gåva, med artiklar under. Kanske dela upp det efter priser kan vara något.
  Finns det möjlighet så kanske present inslagning vore något, såklart mot bet.

  Många kramar Olelsi/Nettan i Hälsingland.
  hockeytossan@hotmail.com

 32. Annica says:

  1. Svar: 2
  2. svar: x
  3. Svar: Kanske REA saker då och då. 😉

 33. Iben Danmark says:

  Hej. x 2 . Jag tycer at vare skal være meget godt beskrevne . Din butik savner et mere “stramt” look. Och orange er måske en svær farve at bruge som bund.

  Alt tydeligt, men fint

 34. Daniel says:

  X2

 35. Martin Nilsson says:

  Fråga 1: Jag tycker man ska välja på vilket betalsätt man själv föredrar, ju mer betalsätt ju bättre service.

  Fråga 2: 2.

  Fråga 3. Det är viktigt att man går direkt redan på första sidan direkt in på produkter och erbjudanden. Dig i all ära men det är produkterna som ska visas först och främst. Kanske veckans/dagens produkt?

 36. Annelie says:

  Svar: 2 och 2, men kortbetalning är också okej!
  Jag kan inte komma på något som behövs ändras/läggas till:)

 37. Caroline says:

  Fråga 1: X
  Fråga 2: X
  Fråga 3: Jag älskar plåtburkar och skulle vilja se ett stort sortiment:)

 38. Bulbritta says:

  x och 2,tycker om webbshopen som den är!

 39. Maria says:

  1. Faktura
  2. Inom en en vecka är rimligt
  3. Att sådant som är slutsålt inte finns kvar bland de andra produkterna. I övrigt vore det jättebra om öppettiderna till den fysiska butiken alltid är uppdaterade, men det har ju inget med webbutiken att göra.

Leave a Reply

preload preload preload