May 12

Idag kunde jag duka upp mitt nyrenoverade teakbord, som fått vila några dagar efter slipning och inoljning. Jag hade ingen aning om hur jag ville duka, utan det var slumpen som avgjorde.

Anledningen till att det blev denna dukning var att jag började damma av en del hyllor där glaset står och till slut hade jag en massa Party glastallrikar av Göran Wärff över. För att dukningen inte skulle bli färglös använde jag danska underläggstallrikar i rödorange, vilket ger härligt liv åt mönstret på tallrikarna.

Glasen är från Duka och heter Viktor, riktigt snygga och enkla. Både glas och tallrikar ligger i sina originalkartonger, vilket jag älskar! Flaskan på bordet har förresten Signe Persson-Melin formgivit.

Länk till butiken precis en sån

2 Responses to “Enkel dukning är snyggt!”

  1. magiskt! assnyggt! vad du är begåvad 🙂
    just färgen under som tar upp mönstret i tallriken ovanpå…
    genialiskt ♥
    hälsningar och önskan om en fin helg//
    köpstoppstanten i dalsland//

  2. Tack! =) Önskar även dig en härlig helg!

Leave a Reply

preload preload preload