Jan 25

…tar man sig jobb. Egentligen borde det vara mitt mellannamn!!! Har länge velat ha en riktig gammal butiksdisk till butiken, men har klarat mig bra med min gamla. I går kikade jag runt ute på nätet och fick syn på en gammal disk till ett mycket bra pris vid snabb affär. Snabbt ringde jag och sa att jag vill köpa den och därefter ringde jag och bokade en budfirma som skulle hämta den. Idag strax efter 10.00 anlände den så till butiken. De två killarna som bar såg lätt pressade ut eftersom den vägde ton! För att komma in i butiken med disken så var jag tvungen att flytta allting som fanns i entrén, samt röja undan i butiken så att de kunde svänga runt med den nya disken.

In kom den dock och budkillarna åkte och där stod jag med två butiksdiskar och ingen på rätt ställe. Undan med den gamla disken som inte väger så mycket, men oj då, ett larm sitter fast i disken. Samtal till Securitas som tillfälligt kopplar ur larmet och ny tid beställs för inkoppling igen. Centimeter för centimeter flyttar jag så den nya disken på plats och nu började det roliga med att fila bort gamla klisterlappar, tömma lådor från damm och bråte och att börja polera upp den med Fulgentin och polera allt glas.

Därefter återstår bara måttagning för ny glasskiva som ska ersätta träskivan som ligger överst, sen har jag min nya drömdisk precis som jag önskat!

11 Responses to “Har man inte jobb så…”

 1. Jesper says:

  Fint! 🙂

 2. kerstin says:

  Jättetrevlig! och praktisk!

 3. Ulrika says:

  Du sku såå kunna öppna en filial i Finland, nu har du ju redan en extra disk så bara att komma över. Blir så snål på allt fint som du har i butiken..

  … snälla? 🙂

 4. Helena says:

  Den gillar jag! Jättefin!

 5. Du kan få låna extradisken så kan du öppna en systerfilial i Finland -preeciis en såån! =)

 6. Den där blir hur bra som helst! Att fynda är aldrig enkelt men när allt är på plats är man mycket nöjd! Eller hur?

 7. Ännu återstår det en del, men jag kommer säkert att bli riktigt nöjd när glasskivan kommer på plats.

 8. Gila says:

  Jag måste snart ta mig till Malmö och besöka din butik!!!

 9. Du är jättevälkommen!!!

 10. Snygg lampa du har hängandes i taket, känner igen den. Kan det vara en Fagerhults? Vi har “precis en sån” över vårt matbord i köket. Det snygga med den är att den byter färg beroende på ljusstyrkan (dimmer). Vi är lite oense här hemma över vilken färg den har, jag anser ju att den är grön-ish (vilket ingen annan tycker), herr Ljunggren säger att den är grå. Kan du kanske hjälpa oss att reda ut detta.

  Din köpmannadisk kommer bli supersnygg, hade varit trevligt att en dag få besöka din butik IRL 😉

 11. Visst är det en Fagerhultslampa, tyvärr utan raster. Jag tycker nog att den är brun…
  Jag längtar tills nästa vecka då jag ska få glasskivan som ska ligga ovanpå, då kommer det nog att bli riktigt snyggt!

Leave a Reply

preload preload preload