Jan 20

Mitt lager eller så kallade “innersta rummet” har under en längre tid varit ett dåligt samvete hos mig. Fram tills i måndags kunde man inte ens gå in i rummet, utan bara glänta på dörren. Här står packmaterial, möbler som ska renoveras, inköpta ouppackade saker, verktyg och som sagt hela mitt lager. I tre dagar har jag nu hållit på och skapa ordning i oredan och jag är ganska nöjd. Flera meter golvyta är nu tomt, de flesta kartongerna är uppackade och på så sätt har det också kommit in lite nytt i själva butiken. Två lådor som jag packade upp innehöll Hertha Bengtsons vackra servis Koka Blå. Tallrikarna är lite slitna, men alla övriga delar är i förvånansvärt bra skick.

Servisen tillverkades på Rörstrand från 1956 – 1988.

Visst är det maffigt med så många delar på en gång!?

5 Responses to “Massor av varor packas upp”

 1. carin says:

  inte Blå Eld!

 2. Tack Carin! Självklart ska det vara Koka Blå.

 3. Peter says:

  Kul med nya varor i butiken!

  Tänkte höra med dig som har rutin. Har köpt ett skrivbord i teak, där skivan är sliten. Provade att enbart putsa med Fulgentin, men blev inte mycket bättre. Har du provat att slipa och sen behandla med Fulgentin efter det? Eller har du något bättre experttips?!

  / Peter

 4. Ja jag har mycket bättre tips! Ring mig!

 5. Gila says:

  Den är enkel och fin!

Leave a Reply

preload preload preload