Dec 18

Efter dessa år som jag arbetar med 50/70-talets design, har jag hunnit tröttna på vissa saker. Berså är en av de dekorer som jag tröttnat lite på. Inte så att jag tycker den är ful eller tråkigt, snarare uttjatad – tyvärr! Många som kommer till butiken har bara ögon för Berså och vi ska inte prata om de japanska kunderna. Samma gäller vid Kila designs smycken, ibland känns det som att det endast är Berså som säljer.

Nu ska jag inte gnälla över Berså utan istället visa en ganska ovanlig kopp, nämligen en chokladkopp/buljongkopp. Den är generöst stor och inbjudande, eller en riktig balja som Ernst Kirchsteiger skulle sagt…

Teakskålen som de helt underbara saffranswienerbröden ligger i, är ett nyförvärv. Jag kan inte hitta någon märkning någonstans, men det är definitivt inte en dussinvara. Det kommer nog att dröja väldigt länge innan jag tröttnar på den.

Receptet på min mans blogg får Ni bara inte missa, saffranswienerbröden är gudomliga! Öhmans Mat & Vin

I dag är sista chansen att kunna vinna ett presentkort värt 400 kr hos butiken precis en sån.

3 Responses to “Berså av S Lindberg”

  1. […] Läs mer om den klassiska koppen på precis en sån retroblogg. […]

  2. Gila says:

    Åh så goda saffransbullarna ser ut !

  3. Jag lovar – de är heeeelt underbart goda!

Leave a Reply

preload preload preload