Dec 04

Nu är tävlingen avgjord och vinnaren blev Carolina – GRATTIS!

Mycket av det som Carolina skrivit i sin motivering är andemeningen och grunden till att precis en sån föddes. Det var kärleken och intresset till gamla ting, minnen och glädjen över att återfinna och återse dessa älskade ting.

“Den påminner mig om min farmor och farfar som hade denna servis hemma. När farfar gick bort fick tyvärr min far och farbror lite bråttom i all sorg så allt porslin och glas gick till auktionsfirman. Sen dess har jag letat ihjäl mig efter vackra ranka och nu har jag äntligen hittat en i alla fall =)” Carolina


Tack för alla fina kommentarer och bidrag. Ny tävling kommer nu på söndag, andra Advent – missa inte den!

One Response to “Tävlingen första Advent avgjord”

  1. Renathe says:

    Ett stort grattis till Carolina 🙂

Leave a Reply

preload preload preload