Nov 24

Flera andra bloggare har haft inlägg om retrodukning och jag missade det. Nu har jag gjort en dukning i butiken som jag tycker är fin och vill visa er.

Som duk har jag använt ett vackert gammalt draperi som går i de dova färgerna gult, brunt, grått och naturvitt. Tallrikarna och kaffekopparna är Signe Persson-Melins Härd och även Allskålarna/Multipot är hennes design för Boda Nova. Glasen heter Canada och kommer från danska Holmegaard. Ljusstakar, bestick, salladsskål, pepparkar och bricka är av okänd design.

Fler retrodukningar:

Gilas Grotta

Porslinsbloggen

Femtitalsjakten

Ljuva 50-tal

Missa inte min blogg på söndag, 1:a Advent!!!

8 Responses to “En retrodukning”

  1. Jag gillar det mesta, speciellt glasen och ljusstakarna! Och duken var fin!

  2. Fast inte på långa vägar så fint som din tjusiga dukning, där ligger jag i lä!!!

  3. kerstin says:

    Snyggt, stilrent.

  4. Katharina says:

    Helt fantastiska glas – jag blev alldeles förälskad! Och det ska mycket till i dessa dagar då jag mest rensar ut 🙂

  5. Ja de är fantastiskt snygga! Det finns ett ännu större ölglas som är så läckert.

Leave a Reply

preload preload preload