Oct 17

Ganska nyligen så visade jag min senaste kärlek som kommit till butiken, nämligen Hans Bøllings ankor / Duck. Nu har ankorna fått sällskap av en hel flock med fåglar.

Fåglarna eller Bird som de heter, är designade av Kristian Vedel från Danmark 1959. Fåglarna är väldigt roliga eftersom de helt kan ändra karaktär beroende på hur man väljer att ha huvudet eller kroppen. Fågeln kan ta skepnaden av manlig, kvinnlig beroende på hur du väljer att ställa kroppen och kan visa alla olika känslolägen beroende på vilket håll du väljer att ha fågelns huvud på eller hur du vinklar det. Glad, ledsen, nyfiken, arg…det bestämmer du.

Ställ fågeln på bordet och visa omgivningen hur du känner dig, kan vara skönt när man inte orkar prata…

2 Responses to “Hel flock Fåglar (Bird) Kristian Vedel”

  1. polsson says:

    Mycket charmiga och och välgjorda fåglar.

Leave a Reply

preload preload preload