Oct 14

Blev tillfrågad för ett bra tag sedan om jag ville vara med i tidningen Residence. Från början skulle reportaget handla om förvandlingen av mitt hem/två sidor av mitt hem, samt en koppling till butiken.  En journalist och en fotograf var hemma hos mig tre gånger under loppet av en vecka. Först fotograferade de mitt hem när det var inrett i orange och några dagar senare när det var inrett i grönt. Det var stressigt att hinna fixa i ordning allting och jag var glad när det var gjort. Sen är det också så att jag tycker det är väldigt stressigt och nervöst att få sitt hem fotograferat, för att inte tala om att själv bli fotograferad…

För två veckor sedan blev jag kontaktad igen och nu ville journalisten och fotografen komma en gång till eftersom artikelns ämne ändrats, det skulle nu heta Mitt Residence. Det innebar att en hel del foto skulle behöva tas om och denna gången behövdes även foto på mig – hjälp!

Idag fylldes så alltså min lägenhet på nytt med kameror, sladdar, datorer, skärmar mm och jag bara önskade att det snart skulle vara över. I och för sig är ju det här helt självvalt, men att tacka ja i stunden är inget svårt alls. Svårare är det när det väl är dags.

Trots allt blev det trevliga timmar eftersom Ulrika och Peter är sådana härliga människor.

Nu dröjer det tre veckor tills jag kan få se resultatet i Residence, spännande och nervöst på samma gång!

17 Responses to “Mitt residence”

 1. kerstin says:

  wow, kul, du får plinga lite när numret kommer ut.

 2. Gila says:

  Skoj ! Ser fram mot att läsa och se foton!

 3. Jättekul ska se till att skaffa det nr.

 4. Anna-Karin says:

  Vad spännande! Du visar alltid så mycket fint här på bloggen så det blir säkert ett jättefint reportage. Prenumererar på Residence så jag kommer inte att missa det.
  Anna-Karin

 5. Aaahhh…då får du hojta till så jag inte missar det – är så tankspridd.

 6. Renathe says:

  Kul! Det blir säkert jättebra 🙂

 7. Rosie says:

  Ser att det var några lurviga som var nyfikna! Förstår att det var roligt men också jobbigt, ska bli spännande att läsa tidningen sedan.

 8. Ja Vallda och Doris tyckte det var spännande, men också lite skrämmande med alla attiraljer.

 9. Linda says:

  Oj vad spännande, och vad fint du har det! Ser fram emot att se fler bilder när tidningen kommer ut.
  (Tavlan vid soffbordet var ju hur läcker som helst!)

 10. Tack Linda! Ja den tavlan älskar vi och alltid haft i vårt hem.

 11. Sussie says:

  Vad kul! Ditt vardagsrumsbord med alla Iittala-ljusstakar påminner om min barndom då min mamma samlade på exakt samma ljusstakar 🙂 Du har verkligen fint hemma.

 12. Tack Sussie! Från början hade jag svårt för ljusstakarna eftersom jag hade för mycket barndomsminnen av dem. Men en dag så såg jag dem med nya ögon och nu älskar jag dem!

 13. maria says:

  hej! vilket fint hem! jag känner igen mycket både från mitt eget och mina föräldras hem. har också en nikkala-soffa som jag är urless på, men blev lite mindre less på den när jag såg likadana i ditt vardagsrum 🙂

  och vilken fin gråtufsig hund – vad är det för ras?

 14. Vad roligt att du gillar mitt hem! Jag älskar våra Nikkalasoffor och fick leta innan jag hittade dem, eftersom de inte tillverkas längre. Jag har två hundar, men hon som är rufsig och syns i bild är en nerklippt Bearded Collie – fullständigt underbar hund!

 15. Katrin says:

  Ska bli jättespännande!
  Du har ju en massa kul saker, tur jag är prenumerant.
  Spana gärna in nästa nr av Elle interiör, så kan du se hur jag och familjen bor och förhoppningsvis en del Signe keramik.

 16. WoW! Vad kul! Snälla påminn mig när numret kommit ut så jag inte missar att köpa det.

 17. Anna-Johanna says:

  Kul! Spännande att se samma hem i två olika “uppsättningar”. Jag ska hålla utkik i butikerna!

Leave a Reply

preload preload preload