Oct 05

Måste visa lite nya textilier som jag fick till butiken idag från Ljungbergs Textil. Jag har också passat på att göra en speciell hörna, nära kassan, med de nyproducerade tygerna. Anledningen till detta är att vissa av tygerna har fått en förmåga att traska ut ur butiken själva…

Det blå tyget heter Fågelträdet och är designat av Anna Sjons Nilsson. De tre därefter i rött, grönt-blått-gult och i grått heter Ellips och är designade av Ingela Westergaard. Det sista tyget som syns är Stig Lindbergs Bulbous blå.

Fågelträdet är en textil som väcker julkänslor och jag känner doften av glögg och pepparkakor. Alla Ellipstygerna är som gjorda för att användas som fondtyger, riktigt snygga. Bulbous kan användas som gardin, fondtyg men även till att klä om möbler med. Själv har jag använt detta tyg för att göra en sänggavel av.

Jag har lite mer av Ljungberg Textils tyger i butiken och några av dem kan ni läsa om här.

Herbarium – Fruktlåda – Melodi – Bulbous


5 Responses to “Lite nya textilier från Ljungbergs”

 1. Renathe says:

  Snygga tyger! Hoppas dom inte traskar iväg själva nu när dom bytt plats 😉

 2. Skaffaren says:

  Snygga tyger. Det får bli ett besök framledes.
  I min butik var det däckaskfaten som rullade ut, i parti och minut.

 3. Jag är så otroligt godtrogen så jag blir helt bestört när jag upptäcker att något försvunnet. Ibland förstår jag absolut inte hur människor lyckas få med sig saker ut ur min butik utan att någon ser det…

 4. Re-dizain says:

  Dessa är så fina…tyvärr är det alltid lite lite delade känslor när man tar upp ett gammalt mönster i produktionen om igen…men det är väl subjektiv åsikt…

 5. Jo jag vet, har haft samma kval. Jag kom fram till att jag älskar dessa mönster samt kvalitén på textilen och det går inte att hitta begagnat. Hittar man något så är det blekt, har hål och känns inte så fräscht.

Leave a Reply

preload preload preload