Sep 02

Det här var egentligen ett väldigt litet projekt, men som har tagit en evighet för att bli klart. De här stolarna har jag fått efter mina föräldrar och från början har de stått på Järnvägshotellet i byn där jag växte upp. Sedan jag startade min butik har de stått utanför entrén och jag bestämde för väldigt länge sedan att jag skulle måla om dem, detta för att slippa alla frågor om de var till salu.  Under årens lopp tror jag att de varit målade i regnbågens alla färger. Den senaste färgen har varit grekiskt blått och benställningen målade jag med min sons Warhammerfärg för evigheter sen.

Nu är de stylade så att de ska smälta in bland butikens inredning och förhoppningsvis kommer ingen att vilja köpa dem…

6 Responses to “Blommiga stolar – evighetsprojekt!”

 1. Peter says:

  Såg dessa i butiken häromdan och tänkte precis maila dig och fråga vad de kostar 🙂

  Skämt åsido – fin detalj till en redan fin butik!!

 2. Rosie says:

  Förstår att de stolarna är eftertraktade! Riktigt snyggt jobb med målningen.

 3. Renathe says:

  Jättefina! Nu kommer säkert ännu fler vilja köpa dom 😉

 4. Tack både Peter, Rosie och Renathe!

 5. De heter väl bryggeristolar har jag för mig.

 6. Just det, det har jag hört !

Leave a Reply

preload preload preload