Jul 01

Ni som brukar läsa min blogg, vet ju att jag har en favoritformgivare – nämligen Signe Persson-Melin! När medlemmar på antikforumet PES pratar om sitt samlande brukar jag inte känna igen mig. Jag samlar inte på något speciellt, tycker jag själv. Jag älskar vackra saker och tilltalas av formspråket från 50/70-talet, men jag känner sällan att jag måste umgås med sakerna för livstid. Dock har jag märkt, mer och mer att jag har mycket svårt för att skiljas från saker som är formgivna av Signe Persson-Melin och som är lite mer ovanliga. I helgen fick jag köpa dessa vackra och mycket ovanliga pokaler / allskålar / multipot i klarblått glas av min svägerska. Jag tycker att de är fantastiskt vackra och älskar att de är så pass ovanliga att jag inte hunnit se mig mätt än!

Ni som vill läsa det jag skrivit förut om Signe Persson-Melins pokaler, kan läsa här. Pokaler i kristall och Kärt barn har många namn.

3 Responses to “Underbar pokal i blått glas S Persson-Melin”

  1. kerstin says:

    Ja och förutsägbart”!! Kom igen Carina!

  2. Ha, ha ja visst är jag förutsägbar, men sån är jag!

  3. Christin says:

    Så himla enkla och supersnygga samtidigt !
    Måste var praktiskt att kunna skiljas från sina favoriter, jag har så svårt att rensa ut grejer jag köpt på loppisar.

Leave a Reply

preload preload preload