Jun 09

…att diska i min butik. Efter att huset där jag har min butik först genomgått en total fasadrenovering under flera månader och nu även fått  hela grunden borthamrad, förstår nog alla hur det ser ut i butiken. Hela butiken har varit/är fylld av cementdamm som lagt sig som ett “vackert” täcke över allt som finns där. Jag som alltid vill ha det snyggt och rent i butiken, har tappert försökt hålla undan dammet allt eftersom. I måndags när jag skyltade om i ett fönster så såg jag i solljuset hur illa det var ställt med mina glas. Alla glas var matta, dammiga och såg fruktansvärt tråkiga ut. Därför bestämde jag mig för att ägna några dagar framöver åt disk och disk och disk…

Jag började med alla Signe Persson-Melins glas. Bouquetglasen och Rubenglasen skiner nu och ser ut som nya.

Precis som alla Flagg-glas och Porterglas. Jag är inte duktig på att ta foto på glas, men jag kan lova er att diskningen gjorde skillnad. Efter Signes glas tog jag mig an alla andra glas.

I går och i dag hann jag nästan bli klar med mitt diskprojekt, nu återstår bara en del glas. Jag känner mig nöjd med mitt arbete och jag fick lite credit för det redan i går. Fyra amerikanska turister kom in i butiken och gick runt en liten stund, sedan kom de fram till mig och sa: “Är allting nytillverkat i butiken eller?”

4 Responses to “Många glas är det…”

  1. Helena says:

    Haha….det var ju ett bra betyg, allt såg nytt ut!

    Vilket jobb, vad duktig du är!

  2. kerstin says:

    Det riktigt gnistrar om glasen ju. Tufft jobb, att du verkligen orkade!!

  3. Man blir peppad när man ser hur de gnistrar och så intalar man sig själv “Bara en rad till…”

  4. Vilket jättejobb! Jag har sett att ni har haft byggnadsställningar länge, men det är ju trist att det kommer in så mycket damm. Men jag hoppas att huset har blivit fint och att det är färdigrenoverat nu.

Leave a Reply

preload preload preload