May 24

Har aldrig tilltalats av något av det jag sett som Goebel har formgivit. Jag förknippar Goebel med tråkiga munkar för salt och peppar eller sorgliga barn från 30/40-talet som bär på korgar eller sitter uppklättrade på något staket.

Däremot så fann jag i helgen på en loppis, något så pass oväntat som två roliga grisar för salt och peppar och en höna som också får mig att dra på smilbanden. Alla tre föremålen är nyare produktion från Goebel, men jag kunde inte låta bli att visa dem för er!

Grisarnas namn är förresten Lothar och Lisa…

I morgon kommer jag att berätta vem som vunnit klippdockstävlingen, än har ni några timmar på Er!

2 Responses to “Tråkiga Goebel”

  1. Karin says:

    Hej !
    Var kan man köpa Goebel grisarna någonstans,jag gillar dom.

    Mvh.karin ..

  2. Ja du jag vet faktiskt inte… De jag hade i min butik är sålda.

Leave a Reply

preload preload preload