May 20

I min leksakslåda hittade jag en mindre röd låda där det står Klippdocker. I lådan finns det hundratals med plastpåsar vilka alla innehåller klippdockor och deras kläder. Alla dockorna är prydligt uppklistrade på plast för att vara hållbarare (min snälla mor som hjälpt mig med detta). Bak på varje docka har jag också skrivit med prydlig skrivstil vem det är, antagligen kände jag inte ens till hälften av dem.

Jag minns inte att jag lekte med dem, det roliga var att klippa ut dem och titta på de olika plaggen.

Min förra tävlings som jag hade här på bloggen, visade sig vara alldeles för svår, så nu kommer tävling nummer 2.

Tävling

Ange namnen på klippdockorna, deras riktiga namn eller deras filmrollsnamn. Första bilden nr 1-4 och andra bilden nr 5-7. Skicka ditt svar till info@precisensan.se. Senast den 24/5 vill jag ha in svaren. Pris för den som kan flest namn, blir en valfri brosch från Kila design från min webshop.

LYCKA TILL!

7 Responses to “Klippdockor och tävling”

 1. kerstin says:

  Kul tävlinfg, kan tyvärr inte alla.

 2. Du måste INTE kunna alla, sänd in svaret på dem du kan!

 3. Christin says:

  Jättetrevlig blogg ! Kul tävling !
  Jag har skickat mina gissningar varav några nog är ganska skrattretande men ett par rätt har jag säkert 🙂

 4. Libby says:

  Hej! Försöker mejla ett svar till info@precisensan.com men får felmeddelande att mejlkorgen är full?

 5. Ska genast kolla det!

 6. Maila denna adressen istället info@precisensan.se

 7. Susanne Stjernelid says:

  Lite för sent att gissa kanske, men jag tror att det är:
  Cornelis, Tant Anita, Sonya Hedenbratt, Clabbe

  Bombibitt Stellan Skarsgård, Peter Sellers, Manolito

  Med vänlig hälsning, Susanne S

Leave a Reply

preload preload preload