Apr 28

När jag ska skylta om ett fönster så står jag alltid inför problemet, att var ska jag göra av sakerna som står där nu. I stort sett varje ledig yta i butiken är fylld med saker och något förråd att tala om, har jag inte. Därför blir det alltid mer eller mindre kaos i butiken när jag ska skylta om eller flytta några möbler.

I förrgår kväll fick jag en leverans av möbler och lite annat som fyllde all golvyta som fanns kvar i butiken. I går gick jag därför till butiken med en diger “Att-Göra-Lista”. Flytta småhyllor så att en ny stor hylla får plats, montera och polera nya hyllan, packa upp och prismärka nya textilier, skylta om två fönster, montera upp ett nytt bord med stolar samt rengöra och polera det, damma i hyllan där jag har alla teaksaker samt polera alla teakskålar och teakbestick, packa beställningar, slipa det nya sidebordet och diska.

Iordningställande av nya hyllan.

Eter att hyllan och nya bordet kommit på plats och ordningen är återställd.

Mellanrummet får en välbehövlig städning.

All teak inoljad och hyllorna nystädade. Mitt nya ursnygga sidebord får stå lite på undantag tills det finns en bättre plats för den.

Ja hur gick det nu med min “Att-Göra-Lista”? Som den optimist jag är, hinner jag aldrig allt som jag har föresatt mig. Jag hann inte slipa och olja in det nya sidebordet och jag hann inte diska.

6 Responses to “Att-Göra-Lista”

  1. Mia says:

    Så fint det blir…snart snart kommer jag, inte heller jag hinner, trodde jag skulle bli klar med ngra necessärer ikväll men det blev lite kvar till morgondagens sena timmar. /Mia

  2. Jag längtar tills du kommer med något nytt! =))

  3. kerstin says:

    Till och med ditt ” kaos ” är prydligt 🙂 Vill du se på kaos – kom o hälsa på här. Textilbonaden inne i nya hyllan måste jag få se en närbild på!

  4. Bonaden är av Astrid Sampe, superläcker!

  5. Jag blev också fötjust i bonaden i hyllan. Så fin. Så mycket fint. Har du öppet hela sommaren?

  6. Som det är tänkt nu, ska jag ha öppet hela sommaren.

Leave a Reply

preload preload preload