handdator

Visa fullständig version : Vintertid



Äjth
2009-10-27, 22:28
Hur ändrar jag till vintertid?

alegni
2009-10-27, 22:56
Under Kontrollpanel
Inställningar & alternativ
redigera alternativ

i rutan för "Alternativ för datum & tid" har jag inställt: "Automatisk inställning av sommartid" .... och då funkar det på min dator med sommar resp. vintertid.

kolla vad du har inställt där!

kolla även Tidszon, där ska det vara GMT + 1:00 timme

Äjth
2009-10-28, 09:52
Jag har samma inställning som du ????:confused: Ändrade nu till automatisk inställning, sådär nu funkar det. Tack Alegni